14.04.2018 г. (Събота) 16:00 ч.

Изкушения за всеки повод ... или без повод


 

Ако искате да изненадате любимия човек с приготвена с много любов шоколадова торта, сте попаднали на правилното място. Курсът е предназначен за любителите на сладкарството, които искат да приготвят  ефектни и вкусни шоколадови десерти. Ще изучаваме рецепти и техники от модерното сладкарство. Десертите, включени в програмата са многокомпонентни и съчетават различни текстури и вкусове.

Начало: 14 април 2018 г.
събота и неделя от 16:00 до 18:30 ч.

Цена: 90 лв.

Продължителност: 2 посещения - 1 уикенд

*Курсът е подходящ както за напълно начинаещи, така и за хора, които имат известен опит, но искат да развият уменията си и да научат нови рецепти и трикове.

Регистрирайте се, за да получавате информация за курса Шоколад! с Sugarmouse и други сладкарски курсове с Катерина Рангелова - Sugarmouse и Amuse Bouche.

Научете всичко за шоколада - как и защо се темперира шоколада, как да си направите различни видове трюфели и пралини, как да направите шоколадов мус от бял, млечен и тъмен шоколад. Освен това ще приготвим един от най-любимите десерти - лава кейк (с течен център), а от мусовете ще сглобим мини тортички, за които ще направим шоколадови декорации.

Всички десерти на курса се приготвят изцяло с естествени и достъпни продукти и не изискват професионално оборудване.

С любезното съдействие на 

   

и 

Заедно ще приготвим


Лава кейк

Мини торта
с три вида шоколадов мус
и шоколадова декорация


Шоколадови трюфели

Шоколадови пралини

В света на сладкишите, Ваш гид ще бъде:

Катерина Рангелова
Sugarmouse


"Няма нищо по-вкусно от домашно приготвените сладкиши."

Водещата, Катерина Рангелова, започва заниманията си със сладкарство като хоби, което постепенно издига до професионално ниво. Почти цялото си свободно време посвещава на кулинарни курсове и уроци, постоянно търси нови рецепти, техники и интересни вкусове. Ценител е на качествената храна и вярва, че няма нищо по-вкусно от домашно приготвените сладкиши.От 2014 г. води сладкарските курсове в Кулинарно училище Амюз Буш и работи по различни кулинарни проекти. Посещава редица обучения и мастър класове на най-добрите български и редица чуждестранни сладкари, както и сертифицирано обучение на известната парижка школа LeNotre. Катерина Рангелова е автор на блога www.sugarmouse.club.

В цената са включени:

  • 2 посещения в Кулинарно Училище Amuse Bouche в рамките на един уикенд;
  • инструктор - Катерина Рангелова от Sugarmouse;
  • двама инструктори, които да следят за безопасността на участниците;
  • всички продукти необходими за приготвянето на рецептите в курса;
  • подробни инструкции, рецепти и съвети за готвене
;
  • учебната кухня на Кулинарно Училище Amuse Bouche, с всичките й удобства;
  • престилки, дъски и новоже, за времето на курса;
  • похапване на приготвените по време на курса вкусотии;
  • чай, кафе, минерална вода по време на курса.

*Курсове се провеждат при минимум 8 записани участника!

Кулинарно Училище Amuse Bouche използва само висококачествени продукти по време на своите курсове. Всички ястия предвидени в програмата се приготвят от начало до край без използването на полуфабрикати.

Регистрация и заплащане:

Местата за всички събития и курсове в Amuse Bouche са ограничени.
По време на курсовете не се допуска присъствието на други лица освен курсистите регистрирани и платили си за курса.

За да се регистрирате за курс или събитие, моля използвайте формуляра вдясно на страницата. Всяка нова регистрация трябва да бъде с уникален e-mail!

След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане. Моля заплатете пълната сума или капаро в размер на 50% в рамките на два работни дни.

Възможни начин на плащане: ePay; банков превод; в брой - с предварителна уговорка за дата и час.

В случай, че не получим плащане в рамките на указаия срок, ще получите автоматично съобщение от нашата система, с което ще Ви уведомим, че в случай, че не платите, мястото Ви ще бъде предотстъпено на друг желаещ.

В случай, че имате Ваучер за посещение на курс в Кулинарно Училище Amuse Bouche, моля направете регистрация и ни пишете на адрес: contact@amusebouche-bg.com.

За повече информация:

тел: +359 877 585 873 - от 10:00 до 18:00 ч.
e-mail: contact@amusebouche-bg.com
Facebook: Facebook/amuseboucheschool

Bon Appetit!