Тайландска кухня III с Hang

Начинаещи Напреднали

След поредица от курсове за Тайландска кухня Ханг ще ви покаже как да приготвите още от емблематичните за Тайланд ястия, които винаги успяват да ни пленят със своя екзотичен аромат и нетипичен за нашите ширини вкус.


Начало:
13 октомври 2018 г. @ 11:00 ч. събота от 11:00 до 13:30 ч. Този курс вече е затворен за регистрация.
Свободни места: 2
Цена: 50 лв с ДДС
Доведи приятел/ка и получи 5% отстъпка!

Вече познавате Ханг от поредицата ни за Виетнамски и Тайлански курсове. Тя живее в България все още по-малко от година, но вече е набрала сили и иска да ни запознае с вкусовете и екзотиката на азиатската кухня. Разказва ни, че макар че Виетнамската кухня е изключително богата и ароматна, виетнамците, като всички хора по света обичат да разнообразяват менюто си с различни храни. Ето защо едно от най-продаваните ястия в техния семеен ресторант в Ханои е било и продължава да бъде Тайланско.

Ханг ще ни разкрие всички малки тайни и трикове, които е научила от своя учител по азиатска кухня. Ще ви покаже как да приготвите едни от най-емблематичните за Тайланд ястия, които ще ни пленят със своя екзотичен аромат и нетипичен за нашите ширини вкус.

Ще ни запознае с някои непознати или не добре познати източни продукти и ще ни преведе през всички премеждия, за да може да приготвим едно уникално вкусно Тай меню!


MENU

Зеленчукова салата със “стъклени” нудъли
Богата зеленчукова салата с прозрачни нудъли, изглеждащи като стъкло и дресинг с лайм

Миди по Тайландски с Том Юм
Класически аромат от далечен Тайланд постигнат с небезизвестната паста Том Юм, лимонена трева, кокосово мляко и още много други

Сладка супа със сладък картоф и тапиока
Един нетрадиционен за нашите ширини десерт под формата на ароматна кокосова супа с парченца сладък картоф и перли тапиока


Курсът включва:

  • един клас от 2 часа и половина в Amuse Bouche;
  • инструктор по азиатска кухня - Ханг Тран;
  • двама инструктори, които да следят за безопасността на участниците;
  • всички продукти необходими за приготвянето на ястията;
  • подробни инструкции, рецепти и съвети за готвене
;
  • учебната кухня на Кулинарно Училище Amuse Bouche, с всичките ѝ удобства;
  • престилки, дъски и ножове, за времето на курса;
  • похапване на приготвените по време на курса вкусотии;
  • чай, кафе, минерална вода по време на събитието.

Моля, имайте предвид, че по време на курсовете се работи в групи. Кулинарно Училище Amuse Bouche използва само висококачествени продукти по време на своите курсове. Всички ястия предвидени в програмата се приготвят от начало до край без използването на полуфабрикати. Рецептите за предвартиелно приготвените продукти, които използваме по време на курсовете, можете да видите в нашия кулинарен блог.

подобни курсове

(error)